Bel direct voor offerte: 06 - 55 75 42 95
debruin Isolatiebedrijf de Bruijn is een familiebedrijf opgericht in 1967 en is uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd bedrijf met meer dan 30 werknemers. Al jarenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van isolatie in industrie, tuinbouw en utiliteitsbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in brandwerende isolatie en geluidsisolatie.

Kwaliteit

Wij bieden u kwaliteit in alle opzichten. Ons personeel is vakkundig en professioneel en dankzij onze brede knowhow en ruime ervaring kunt u met een gerust hart al uw (renovatie) projecten aan ons overlaten. Ook het aanbieden van een totaalpakket van advies tot en met de uitvoering valt onder onze werkzaamheden.

Tevredenheid

Isolatiebedrijf de Bruijn is een flexibele organisatie waar de lijnen van aanvraag tot uitvoering en oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en pro activiteit ontnemen wij u uw zorg over het isolatieproject.  Inmiddels hebben we een grote kring van tevreden klanten waarin zowel grote als kleine opdrachtgevers.

Meer Informatie

Is uw interesse gewekt, heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Isolatiebedrijf de Bruijn helpt u graag verder.

Akoestisch

Akoestisch isoleren is het dempen van geluid dat ontstaat door verplaatsing van lucht, (hemel)water of andere stoffen in leidingen, luchtkanalen of kasten. Geluidsoverlast kan ook ontstaan door trillingen. Geluid kan worden gereduceerd door een absorberend materiaal aan te brengen in combinatie met lood of loodvervangende kunststof.

Omkasting

Als ventilatoren, compressoren, hoge drukpompen of dieselmotoren teveel lawaai maken, dan hebben wij voor u de passende oplossingen in de vorm van een akoestische omkasting.
De geluidsisolerende omkastingen blinken uit door hun hoge geluiddemping over een breed frequentiegebied. De omkastingen worden modulair opgebouwd uit zelfdragende panelen en kunnen voor bijna elke toepassing gebruikt worden.

HWA en VWA

Isolatiematerialen houden geluid tegen. Deze vaak zware materialen worden doorgaans in omkastingen en om leidingen aangebracht. Dit is ook de oplossing voor geluidreductie bij afvoerleidingen.
[column-group]
[column][/column]
[column]

[/column]
[column]

[/column]
[/column-group]

 
 
 

Postadres

Postbus 478
5800 AL Venray

Telefoon

Tel.: 0478 58 83 78

Details

IBAN NL25RABO0340553413
BIC RABONL2U
Kamer van Koophandel 12026118
BTW-nr NL009947759.B01

Algemene voorwaarden