Bel direct voor offerte: 06 - 55 75 42 95
debruin Isolatiebedrijf de Bruijn is een familiebedrijf opgericht in 1967 en is uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd bedrijf met meer dan 30 werknemers. Al jarenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van isolatie in industrie, tuinbouw en utiliteitsbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in brandwerende isolatie en geluidsisolatie.

Kwaliteit

Wij bieden u kwaliteit in alle opzichten. Ons personeel is vakkundig en professioneel en dankzij onze brede knowhow en ruime ervaring kunt u met een gerust hart al uw (renovatie) projecten aan ons overlaten. Ook het aanbieden van een totaalpakket van advies tot en met de uitvoering valt onder onze werkzaamheden.

Tevredenheid

Isolatiebedrijf de Bruijn is een flexibele organisatie waar de lijnen van aanvraag tot uitvoering en oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en pro activiteit ontnemen wij u uw zorg over het isolatieproject.  Inmiddels hebben we een grote kring van tevreden klanten waarin zowel grote als kleine opdrachtgevers.

Meer Informatie

Is uw interesse gewekt, heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Isolatiebedrijf de Bruijn helpt u graag verder.

Isolatiematrassen

Isolatiematrassen zijn op maat gemaakte matrassen, die gevuld worden met glaswol of steenwol, of in sommige gevallen met naaldvilt. De matrassen worden tevens voorzien van (RVS) bevestigingshaken en noppen om de isolatie op zijn plaats te houden.

Een isolatiematras wordt gebruikt voor het vasthouden van warmte bij technische installaties, met name voor appendages en apparaten welke na het isoleren regelmatig onderhoud behoeven. Het vasthouden van de warmte zorgt op deze manier voor een lagere energie rekening. Tevens zorgen de matrassen er gelijk voor dat de mensen beschermd worden tegen de enorme hitte van bepaalde installaties, zodat er geen brandwonden ontstaan. De isolatiematrassen worden vaak ingezet op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn en/of waar plaatwerk niet mogelijk is. Maar ook vanwege hun enorme flexibiliteit.

[column-group]
[column]matrassen-1[/column]
[column]

[/column]
[column]

[/column]
[/column-group]

 

Postadres

Postbus 478
5800 AL Venray

Telefoon

Tel.: 0478 58 83 78

Details

IBAN NL25RABO0340553413
BIC RABONL2U
Kamer van Koophandel 12026118
BTW-nr NL009947759.B01

Algemene voorwaarden