Bel direct voor offerte: 06 - 55 75 42 95
debruin Isolatiebedrijf de Bruijn is een familiebedrijf opgericht in 1967 en is uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd bedrijf met meer dan 30 werknemers. Al jarenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van isolatie in industrie, tuinbouw en utiliteitsbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in brandwerende isolatie en geluidsisolatie.

Kwaliteit

Wij bieden u kwaliteit in alle opzichten. Ons personeel is vakkundig en professioneel en dankzij onze brede knowhow en ruime ervaring kunt u met een gerust hart al uw (renovatie) projecten aan ons overlaten. Ook het aanbieden van een totaalpakket van advies tot en met de uitvoering valt onder onze werkzaamheden.

Tevredenheid

Isolatiebedrijf de Bruijn is een flexibele organisatie waar de lijnen van aanvraag tot uitvoering en oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en pro activiteit ontnemen wij u uw zorg over het isolatieproject.  Inmiddels hebben we een grote kring van tevreden klanten waarin zowel grote als kleine opdrachtgevers.

Meer Informatie

Is uw interesse gewekt, heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Isolatiebedrijf de Bruijn helpt u graag verder.

Brandwerend

Als brandwerende applicateur en met goed opgeleide vakmensen werken wij dagelijks aan de veiligheid van gebouwen en dus van mensen. Wij beveiligen trapportalen, vluchtgangen en verdiepingsvloeren zodanig dat ze worden uitgevoerd overeenkomstig Bouwbesluit.

Deze vorm van isolatie voorkomt de overslag of het verplaatsen van brand en/of rook. Met name het brandwerend afdichten van wand- en vloerdoorvoeren van leidingwerk, kanalen en kabelgoten alsmede de eigenschappen van het te verwerken product zijn belangrijke aspecten ter voorkoming van brand en rook. Door middel van het afdichten van de doorvoering met een ge√Įmpregneerd Rockwool product plus de afwerking met een brandwerende coating, wordt de doorvoering conform uw eis gegarandeerd 30 of 60 minuten brandwerend. Wij werken volgens een gecertificeerd systeem.

[column-group]
[column]brandwerend-1[/column]
[column]
brandwerend-3
[/column]
[column]
brandwerend-2
[/column]
[/column-group]

 

Postadres

Postbus 478
5800 AL Venray

Telefoon

Tel.: 0478 58 83 78

Details

IBAN NL25RABO0340553413
BIC RABONL2U
Kamer van Koophandel 12026118
BTW-nr NL009947759.B01

Algemene voorwaarden